Broadband apa yang boleh dipercayai lagi.. aku sudah tidak percaya celcom3g

aku ni dah give up ngan celcom broadband.. 5gb limit per month.. aduhai… lepas ni kena pergi centre untuk terminate celcom broadband.. aku rasa pihak atasan dia tak ada lansung knowledge pasal hiburan.. 5gb tu besar kah? bagi aku ni kecik aje.. aku try guna timebroadband.. ok aje download.. tak dak cap lansung..

1% dari saiz hardisk aku.. sehari aje dah bleh lebih…500+80+80+20=680..

fa suggest amik wimax.. tapi jangan cam celcom udahle.. seksa aku… aku bagi cadangan.. kalo ada orang celcom baca.. aku syorkan korang kena wat macam dchat.. OCS(Online Customer Service) digi.. 5 minit aje setel problem..

bersambung…..

Advertisements

~ by betikbusuk on December 21, 2008.

2 Responses to “Broadband apa yang boleh dipercayai lagi.. aku sudah tidak percaya celcom3g”

  1. huhuhu how about maxis
    wimax? promosi tengah gila-gila

  2. aku kumpul modal.. mimax.. aku nak wimax

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: