Kucing oren di dalam bakul motosikalku

si oren ini telah bermastautin di bakul motorsikalku(eh.. betul ke aku eja nih) bm 6c

si oren ini telah bermastautin di bakul motorsikalku(eh.. betul ke aku eja nih) bm 6c

Advertisements

~ by betikbusuk on February 19, 2009.

One Response to “Kucing oren di dalam bakul motosikalku”

  1. woit kucai.. kau layan carigold yer? aku trace web ko ni dari sana.. pakai nick betik_busuk lak tu..
    dah brp lama ko trade n layan forex? aku tak mula lagi ekekek..

    apa cerita sekarang? bila mau kawen? monok nak kawen bulan depan.. datang tak?
    hari tu lepak2 dgn syalwati, ada sebut pasal kau ekekeke.. rupanya awek baru ye..

    rindu betik ah kucai.. dah kurus ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: