2-face dan Oren pawn3d a rat.. double kill!!! lol

yeah.. bila mpjbt mahu buat seekor tikus singgit? aku dah ada two face dan oren di teratak 76 sebagai wakil..

yeah.. bila mpjbt mahu buat seekor tikus singgit? aku dah ada two face dan oren di teratak 76 sebagai wakil..

kasihan.. tikus itu barang mainan.. bukan makanan si oren

kasihan.. tikus itu barang mainan.. bukan makanan si oren

Advertisements

~ by betikbusuk on June 24, 2009.

5 Responses to “2-face dan Oren pawn3d a rat.. double kill!!! lol”

  1. eh..oren ok ek?
    hari tu raju ckp hilang
    kalo ok alhamdulillah..

  2. aritu dia datang balik. sebelum dia sampai rumah.. rumah jadi panas.. oren bawa aura menandakan kelahiran pembunuh tikus pertanian 12 yang terhebat

    huhuhu.. suma terjaga masa itu..

  3. Apelah si oren ni…Namapun kucing bandor,Memang patutpun dia tak makan tikus tu.Samalah macam tuannya gak.Terung pipitpun takut nak makan.Maklumlah…..makan ayam jer setiap hari la katakan…

    P/S:Untuk Oren-Tolong jadi pak guard kat umah mama pulak lepas ni boleh….Manalah tau,ada tikus2 jantan yang nak ngorat mama…Takutnyer.Larik…..!!!!

  4. wah modennya si oren tu

  5. nasebla takde gambar tikus dah kene makan sekerat jalan oleh c oren, kalo tak xlalu aku makans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: