51 korban H1N1, setakat ini

Ogos 13, 09 11:53am (Sumber MalaysiaKini)
Jumlah kematian akibat selesema A (H1N1) meningkat kepada 51 orang apabila tujuh lagi kematian dilaporkan.

Menteri Kesihatan, Datuk Seri Liow Tiong Lai, berkata tujuh kematian itu membabitkan pesakit berumur antara empat bulan dan 92 tahun.

ha ko jajan.. masa matang virus tu angaran dalam 2 bulan.. sapa lemah.. out terus.. sapa survive redi aje untuk penyakit lain pulak.. perhhh mana dapat kawal kalo orang luar boleh datang melancong.. ditutup lapangan terbang kang punah pulak bisnes ye tak? pengimbas suhu? lol.. makan panadol dah bleh rendahkan suhu.. apa lagi nak dikata.. kok ye virus ni bagi aje kat penagih dadah, perogol, pembunuh, pengedar dadah kan best.. hukuman mati dengan virus kan best.. mana tahu senang sikit nanti.. owh.. ikut teori kospirasi H1N1 menda di dihasilkan di makmal untuk keuntungan maksimum.. vaksin dah ready.. tunggu masa sahaja.. who kan dah statekan fact 28k kena mati kat malaysia.. baru la vaksin ada rasanya.. itu ikut teori konspirasi la..

Advertisements

~ by betikbusuk on August 13, 2009.

2 Responses to “51 korban H1N1, setakat ini”

  1. kisah aq pakai toprng di KL

  2. aku pon dh pakai topeng skrg ni..tapi org tgk aku semacam plak..ape diorg x tgk berita ke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: