Balik kampung… lepak opis adik

tak sabarnya untuk aku melepak maen mafia war.. 2 minggu tanpa internet adalah neraka buat aku..
1. mintak tanah sekangkang kera dari bapaku..(ayat kena cantik dan matang campur sogokan sedikit)
-alat penggembur
2. cari cili kampung(tahan lama) cili bandar cepat berkulat 😦
3. mintak mata kucing dari jiran(cik timah).. try tanam kat tanah sekangkang kera
4. pergi buat freelance kat opis adik(repair komputer) untuk duit raya adik adik(yeah.. duit aku save)..
5. buat public bank..
6. jalan-jalan bawak adik melihat perubahan pembangunan..(gambar akan diupload kemudian)
7. cari baju raya emak ngan abah.. support kuih raya yang kurang(kepek pedas+almond(win-win situation)) kalo orang tak makan.. aku boleh habiskan..
8. cari baju raya warna coklat cair
………. dalam perancangan.. huhuhu 😀

Advertisements

~ by betikbusuk on September 9, 2009.

6 Responses to “Balik kampung… lepak opis adik”

  1. yang no 3 tu.. nak mintak mata kucing ke, atau tu sekadar alasan je. hheehe

  2. raya nak dekat kannns..

  3. kenapa nak cari baju coklat cair……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: