Hidup di Negeri Sembilan atau Johor?

Negeri Sembilan

hidup aku hampir 50% internet.. kalau hidup aku 50% internet 50% life.. kat N9 nih.. aku boleh berinternet dari pagi sampai ke malam.. tapi start kul 12 malam sampai ke 8 pagi aku duk rumah.. apa aku nak buat masa tu? selain dari tidur.. apa aku nak buat? damn… aku stuck disini… kat sini generasi kedua sudah tiada.. tinggal generasi pertama dan ketiga..generasi kedua semua berhijrah keluar…. gua kaum muda.. duit macam biasa.. aku boleh JV(Join Venture) ngan adik aku tentang buat kelas.. gua boleh jadi  guru sandaran sek ren,men, kontrak 6 bulan.. ni untuk kumpul modal.. sini sapa ada kerja dia berjaya… sapa berbisnes.. kurang skit.. nak bukak cc.. susah gak.. sumber internet dah ada yang free.. sini ada perpustakaan..

Johor

Hidup aku boleh kenal lebih ramai orang.. 70% internet 30% life.. lepak jusco.. makan kat jalal.. makan kat mampir.. gila banyak flow cash kena kuar.. internet kena bayar.. sara hidup kena bayar..  kena tinggikan sara hidup kalau aku stay sana. damn… stuck kat sini..disini semua ada.. kaum generasi kedua banyak disini.. kaum muda.. sana sapa berbisnes. dia berjaya.. sana wifi free ada.. laptop kena ada la..

Advertisements

~ by betikbusuk on October 27, 2009.

2 Responses to “Hidup di Negeri Sembilan atau Johor?”

  1. Awak…….Jangan lupa gunakan toner permata hijrah untuk siang dan malam tu ye wak…..Sekurang2nya ia boleh mengurangkan power cermin mata awak.Maafkan saya kerana tak dapat jaga awak macam dulu lagi.Tapi Saya hanya mampu menasihati awak dari jauh…..

  2. toner mata tak lupa.. awak tu pun sama.. jaga mata awak sekali.. terima kasih.. saya masih memerlukan nasihat awak.. kalau boleh setiap malam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: